Braće Nedića 1
11000 Beograd, Srbija
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 16:00
Call Centar:
011 635 0 635

Blog

Gemmo centar

Saradnja sa novootvorenim Gemmo centrom

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je otvoren „Gemmo centar“, prvo genetičko savetovalište u Beogradu.

Pročitaj više...

30.03.2018

Holesterol

Holesterol – kako ga držati pod kontrolom

Holesterol je u hemijskom smislu alkohol velike molekulske težine koji se većinski u organizmu čoveka sintetiše u jetri.

Pročitaj više...

11.09.2017

Nutritivne potrebe

Vodič za nutritivne potrebe u trudnoći

Pročitaj više...

28.08.2017

Preokret banner

„Preokret“, knjiga Branislava Mitrovića golmana vaterpolo reprezentacije Srbije

Novi dijamant u našoj hrono biblioteci je „Preokret“ – autobiografija olimpijskog šampiona Branislava Mitrovića.

Pročitaj više...

28.08.2017

Dr-Lustig

Centar dr Gifing još jednom na visini zadatka

Centar za preventivnu medicinu i hrono ishranu dr Gifing ugostio je nedavno u srcu prestonice profesora dr Roberta Lustiga, čuvenog svetskog stručnjaka iz domena endokrinologije i pedijatrije i jednog od najpoznatijih istraživača na polju biohemije i metabolizma.

Pročitaj više...

05.07.2017

Lektini

Lektini

Lektini su vrsta proteina koji se vežu za molekule ugljenih hidrata. Na latinskom lektin znači izabrati. Još 1954. godine, lektin je prvi put upotrebio William Boyd.

Pročitaj više...

23.05.2017

Mama i beba

Radionica – zdrava ishrana u trudnoći

Odgovarajuća ishrana pre, tokom i nakon trudnoće je veoma važna. Pravilnim kombinovanjem namirnica, biranjem namirnica po glikemijskom indeksu i baznosti unapređujemo zdravlje bebe i majke, zato je primena programa dr. Gifing idealna za zdravlje mame i bebe. Govorićemo o neophodnim nutrijentima za mamu i za bebu i njihov pravilan razvoj, kako u trudnoći tako i tokom dojenja i uvođenja nemlečne ishrane, takođe i kako prepoznati signale koje nam telo šalje.

Pročitaj više...

03.05.2017

Alergije

Uspešno tretiranje alergija novim metodama – BioKat

Biorezonantna terapija je neinvazivna metoda dijagnostike i terapije, u kojoj su integrisani elementi homeopatije, Kineske tradicionalne medicine, refleksologije i ostale empirijske metode lečenja i kombinovani sa modernom elektronikom i biofizikom. Cilj terapije je da se u organizmu regulišu biofizički kontrolni mehanizmi, stimuliše i pokrene imuni sistem. Klasična biorezonantna metoda je razvijena pre više od 35 godina od strane Nemačkog brilijantnog doktora Franz-a Morell-a i jednako talentovanog elektroinžinjera Erich-a Rasche-a.

Pročitaj više...

26.04.2017

Ana Gifing knjiga

Naš organizam je Eko sistem (novi intervju dr Ane Gifing)

Doktorka Ana Gifing je godinama proučavala najnovija naučna istraživanja koja se tiču usporavanja procesa starenja kod ljudi u okviru „Anti-Aging“ medicine. Sva svoja životna i profesionalna iskustva formulisala je u sopstveni Porgram ishrane, koji uključuje pravilnu ishranu i svaku vrstu prevencije organizma od bolesti, kako bi svaki čovek mogao živeti zdravo i doživeti duboku starost.

Pročitaj više...

12.12.2016