37 godian, prodavac u parfimeriji

Bila sam na hormonskim tretmanima da bih zatrudnela, a u januaru 2011. godine mi je ginekolog koji me je lečio rekao da je veoma neizvesna terapija i da uz ekstremnu stimulaciju hormonima mogu eventualno da očekujem da se pojave neke jajne ćelije, a tek onda da ih uzmu, pa onda da se obavi oplodnja, pa zatim da se vrate i onda da se čeka… U međuvremenu sam dobila skoro deset kilograma, jer navodno to mora da se dogodi kad se radi stimulacija itd…

Napravljen je detaljan pregled u maju 2011.g. i lekar mi je rekao da ne budem optimista, jer stimulacija nije donela mnogo pomaka, ali da nastavim dalje, pa ćemo videti, tako je rekao.

Uplakana i uništena sam došla kući, tada su mi moj muž i mama održali predavanje o tome kako moram da mislim o sebi, bla, bla, bla itd… zaista su svi bili uz mene, pozitivni, fenomenalni, dok sam ja bila spremna da okončam ovaj život.

Otišla sam na kontrolni ultrazvuk u privatnoj klinici, a tamo me je pitala jedna mlada žena da li sam čula za hrono program dr Gifing. Ne, nisam čula, iako sam čula za mnoge druge čudotvorne programe, svašta sam čula, prošli smo i muž i ja mnogo „bajanja“, itd… Naravno, čim sam došla kući, odmah sam pretražila na internetu sve što se može naći, a tri dana kasnije sam otišla u Beograd, nikome nisam rekla, samo sam zakazala i otišla.

Očekivala sam detaljan razgovor u vezi mog problema da zatrudnim, ali tome je bilo posvećeno dva minuta, u glavnom smo razgovarali o svim drugim stvarima.

Ali, dobila sam režim ishrane koji sam morala da se pridržavam (i moj muž takođe), nekoliko suplemenata i vitamina da kupim u apoteci.

Interesantno je to da sam po prvi put bila srećna i smirena, štaviše, mislila sam da ne moram nikada da se ostvarim kao majka. Sva pravila sam primenila, smršala sam za par meseci, moj muž je slično uradio i smršao je malo.

U februaru mesecu 2013 sam rodila dečaka od 3700, sasvim prirodno začeće i prirodan porođaj. Ne znam na koji način mogu da se zahvalim dr Gifing, najviše što mogu je ovo što pišem i što postavljam fotografije kad god stignem, pišem blog, dajem podršku budućim mamama, jer ja za ovu magiju nemam objašnjenje, hvala do Neba!!!!!