37 godina, Profesor

Došla sam u centar da bih regulisala težinu i da bih se mogla pripremiti za vantelesnu oplodnju. Ginekolozii su rekli da moram da smršam, imala sam jednu bezuspešnu vantelesnu, a nisu hteli da rade ponovo dok se ne dovedem u “red”.

Imala sam insulinsku rezistenciju, policistične jajnike, problem sa štitnom žlezdom – Hašimoto i još neke dodatne bolesti.
Guglala sam i videla da na forumima stalno pominju centar dr Gifing, bez razmišljanja sam otišla na dijagnostiku.
Prvi rezultati su bili katastrofalni, 98 kg, na visinu od 167, pumpanje hormonima me je udebljalo za više od 25 kilograma u predhodnom pokušaju za vantelesnu. Umesto da budem očajna, izašla sam iz centra potpuno u oblacima, bila sam sigurna da ću imati odlične rezultate.
Ali, moji oblaci nisu ni naslutili šta će se dogoditi u bliskoj budućnosti. Insulinska rezistencija je nestala nakon nekoliko dana, u prvih mesec dana sam smršala 6,5 kg, izgubila sam samo masnoće, prestala sam da pijem lekove, a pre dogovorene pripreme za vantelesnu, sedam meseci posle početka primene programa, ja sam spontano zatrudnela!

Trudnoću sam iznela do kraja, bez problema, imam dečaka od 10 meseci, trenutno imam 64 kilograma, polako prestajem sa dojenjem. Vratiću se na posao uskoro kao potpuno zdrava žena, zadovoljna i srećna!
Ne postoje prave reči da opišu moje oduševljenje sa svima u centru dr Gifing, naročito sam zahvalna nutricionisti Đorđu Pejiću, kao i doktorki Miljani Lalić, bili su mi podrška kakvu nisam nikada imala, a kamoli očekivala!