47 godina, bivši dijabetičar

Pre dve godine sam postala pacijent centra za hrono ishranu dr Gifing. Izuzetno sam zadovoljna rezultatima, smršala sam 33 kilograma, izbegla sam terapiju insulinom, a trebalo je da započnem ovu terapiju tada. Uz hrono ishranu dr Gifing, rezultati su bili izvanredni, a Liver Life se pojavio baš u trenutku kad sam razmišljala o tome da li da uopšte nastavim sa bilo kakvom terapijom (jer su rezultati bili perfektni). Nisam nastavila raniju terapiju. Počela sam primenu preparata Liver Life ujutro i uveče, sokić je sjajnog ukusa i oduševljena sam, mada mi sada doktori u centru za ishranu dr Gifing ograničavaju upotrebu livka (ja ga tako zovem), samo na ujutro, pre doručka. HbA1c je 4,8 (bio 9,9), vitmin D je 122 (referenca 75 do 250), ne znam koliko je bio ranije, nikad nisam merila, ali sam u centru dobila suplementaciju – D vitamin, 2000 jedinica svakodnevno)

(pismo dobijeno od gospođe koja nije naš pacijent)

Poštovanje!

Već nešto malo duže od godinu dana, hranim se po programu hrono ishrane i skinula sam 40 kilograma do sada.

Telo mi se vidno preoblikovalo, dobilo struk…..

Pre nešto malo više od mesec dana sam otišla kod lekara da vidim u kakvom stanju mi je organizam nakon godinu dana hrono ishrane i dobijam zapanjujuće pozitivne rezultate. Trenutna masa mi je 140kg, (visina 167 cm) , obim struka 134 (s tim da struk nisam mogla izmeriti metrom od 150cm desetak godina unazad i da je pre godinu dana bio sigurno nekih 180, 190 cm).

Rezultati krvne slike su fantastični, samo sedimentacija je 17 s tim da mi je uvek bila preko 80, glukoza mi je 6,4 a holesterol 5.46, što mislim da je više nego idealno s obzirom na moju masu.

Jutros sam bila na ultrazvuku abdomena i moj lekar je ostao u čudu kako mi je salo postalo prozirno i kako su svi organi jasno vidljivi, pravilni i zdravi, bez masnih naslaga.

Zahvaljujem se na Vašem strpljenju dok čitate ovo i ZAHVALJUJEM SE što postojite i što sam Vas pronašla. Mnogo mi je pomoglo i iskustvo Vaših pacijenata, informacije na TV, iskustva sa Akademije debelih.

Srdačan pozdrav. S.R.