Sa težinom od 155 kg sam došao u Centar dr Gifing, imao sam 34 godine, osećao sam se jezivo, grozno, da ne tražim dalje reči.

Najteže mi je bilo da se suočim sa masnoćama u predelu grudi i stomaka (pošto je ovo anonimna ispovedaonica, mnogo mi je lakše da pričam o svemu) – imao sam masti u grudima kao žena, ali nikad nisam bio sa ženom, tako da ne znam koliko sam bio „obdaren“ u predelu grudi, recimo – 4 ili 5 u broju grudnjaka…

Znači, sise su mi visile, imao sam stomak veličine planine, muškost minimalnu, a video sam istu samo ispred ogledala, kad bih sa obe ruke podigao stomak.

Prijatelji i sestra su me doveli u centar dr Gifing, istina je da sam verovao da sam nešto posebno loše, ali sam se razuverio u prvih nekoliko minuta boravka u čekaonici.

Video sam fotografije pacijenata, a video sam i uživo pacijente koji su dolazili.

Svi su bili veoma otvoreni, pričali su o svojim problemima, a meni je bilo neophodno da čujem uživo te priče, da budem uveren da nije sve falsifikat u životu.

Dobio sam određenu suplementaciju u cilju čišćenja jetre, ubrzanja metabolizma, smanjenja holesterola itd…

Za mesec dana sam imao 7,8 kg masnoća manje. Tako se nastavilo mesecima. Masti su se topile sa varirajućim rezultatom, a mišići ojačavali istovremeno.

Od nesigurnog, debelog, (impotentnog) lika, do „običnog“, vitkog i mišićavog momka, prošlo je 14 meseci. U centru sam dobio i preporuku prirodne hormonske terapije, koja je neverovatno unapredila moje rezultate.

Pre tri meseca sam bio na poslednjoj kontroli, kad mašina pokaže nule i kad fitnes skor pokaže broj 88, onda je rezultat perfektan. Ne znam mnogo više od ovih podataka da pročitam sa rezultata, ali ove nule i 88 postoje!!! Ništa me više ni ne zanima.

Osećam se odlično, izgledam dobro kao nikad u životu, osećam se živim, zaljubljen sam u jednu preslatku devojku, a od mojeg problema sa uvećanim grudima i smanjenom muškošću nije ostalo ništa. Ne znam kojim redosledom da se zahvalim, verovatno prijateljima i sestri, a zatim dr Gifing. Mada je teško odrediti redosled, opredeljujem se za obe zahvalnice istovremeno.