58 godina, profesor

Samoicijanitvno sam tražila da se sa preparatom Liver Life, umesto šake lekova, koje koristim više od 10 godina, pokušam izboriti protiv velikog holesterola, povišenog pritiska, triglicerida i naročito, šećera, koji je čas veoma visokih vrednosti, čas je “umereno“ visokih vrednosti (u glavnom, od 7 do 12) … Holesterol je uvek između 7 i 8, a kad uzimam lekove – statine (za koje su mi doktori rekli da moram da ih pijem doživotno), vrednost holesterola bude 5, 6.5 ili 6.2 koliko je bilo na poslednjem merenju, tada sam rešila da ne uzimam nikakvu terapiju. Nemam probleme sa težinom, štaviše, spadam u “mršave“.

Moj suprug je pacijent centra za hronoishranu dr Gifing, ironija je u tome, što sam ja insistirala da on bude u ovom programu ishrane, zbog toga što je gojazan, imao je infarkt i nikad nije pristao na bilo kakvu terapiju.

Oboje smo počeli da pijemo Liver Life (sa napomenom, da je njemu ukus preparata izvanredan, a meni, najblaže rečeno – otužan).

Nakon dva meseca, moj suprug ima 16 kg manje, holesterol u vrednosti od 4, 90, trigliceride 0,50, a tromesečni šećer je bio 5,1 (verovatno se ovakvi rezultati vide kod male dece).

Što se mene tiče, iako se polako navikavam na ukus preparata Liver Life-a, holesterol mi je pre mesec dana bio 5.11 (bez lekova, osim što pijem sokić liver lajf), a šećer je uvek oko 5,5 (svako jutro merim).

Danas sam uradila kompletnu krvnu analizu, holesterol je 4, 80, a LDL, odnosno – takozvani loš holesterol je 2,08, ovakav rezultat nisam imala nikada, od kad pratim analize, a tromesečni šećer je 5,4. Ne pijem ni jedan lek, isključivo uzimam jednju kašičicu livera ujutro, pre doručka.

Ja sam neko ko mora do poslednjeg detalja da proveri sve, a to sam i uradila.. Oduševljena sam ovim preparatom!