Biorezonentna terapija

Biorezonantna terapija je neinvazivna metoda dijagnostike i terapije, u kojoj su integrisani elementi homeopatije, Kineske tradicionalne medicine, refleksologije i ostale empirijske metode lečenja i kombinovani sa modernom elektronikom i biofizikom. Cilj terapije je da se u organizmu regulišu biofizički kontrolni mehanizmi, stimuliše i pokrene imuni sistem. Klasična biorezonantna metoda je razvijena pre više od 35 godina od strane Nemačkog brilijantnog doktora Franz-a Morell-a i jednako talentovanog elektroinžinjera Erich-a Rasche-a.

O Biokat tehnologiji

Kompaniju Biokat Sistem je osnovana 2012. godine. Klasična biorezonantna tehnologija u Biokat sistemu je poverena direktoru menađžmenta i elektroinžinjeru Andre-u Rasche-u, nećaku osnivača klasične biorezonantne tehnologije Erich-a Rasche-a. Tim kompanije Biokat Sistem sačinjavaju dugogodišnji saradnici i savetodavci i tehnički specijalisti u klasičnoj biorezonantnoj tehnologiji.

Biokat MV je trenutno najnapredniji biorezonantni aparat u oblasti medicinskog testiranja i terapije na tržištu. Baza podataka softvera Biokat MV aparata sadrži približno 24000 elektromagnetnih signala ( supstanci ) koje možemo koristiti u dijagnostičke ili terapijske svrhe.

Intolerancija, odnosno osetljivost na svaku supstancu ponaosob se meri na patološkim akupunkturnim tačkama koje pokazuju znatno višlje vrednosti od normalnih i ako se ta vrednost smanji prilikom testiranja, onda kažemo da nam ta supstanca smeta odn. da na tu supstancu imamo intoleranciju. Baza podataka sadrži oko 600 supstanci odnosno namirnica na koje se radi test u sklopu programa ishrane.

 

Biokat ispitivanje intolerancije na hranu

Moguće je bezbolno i brzo ispitati intoleranciju na bilo koju supstancu ili namirnicu nezavisno od baze podataka. Shodno s time smo uzorkovali sve nove namirnice koje su se pojavile u poslednje vreme na našem tržištu : kinoa-bela, crna, šarena, amarant, kanihua, tef brašno, crni i crveni pirinač, psyllium, chia semenke, seme konoplje, aronija, godži bobice…
Moguće je ispitati intoleranciju na neku supstancu ili namirnicu na koju mislite da ste odreagovali, pa je dovoljno da istu donesete na proveru.
Terapija se objašnjava na sledeći način : Putem razarajuće interference,tj. dva elektromagnetna talasa koja se međusobno poništavaju, intolerancija na hranu, odn. informacija o njoj se briše obrnutim signalom.

Aparatom možemo ispitati i osetljivost, odnosno podnošljivost suplemenata i napraviti individualnu suplementaciju, a takođe je moguće ispitati suplementaciju koju već koristite.

Biokat MV aparat uspešno pomaže i pruža olakšanje bolova kod stanja kao što su glavobolje, bolovi u zglobovima, artritis, problemi sa mišićima, bolovi u leđima, išijadični bol, spotske povrede i mnogo drugih.

Uspešno i bezbolno se radi i terapija protiv pušenja, a na isti način može se uraditi i na svaku namirnicu na koju imamo neku vrstu zavisnosti.

Važno je napomenuti da aparat ima specijalne ugrađene programe za organe i sisteme organa, kojima se radi detoksikacija,tj. čišćenje organizma od različitih toksina iz hrane i pića, kao i toksina sredine, teških metala, elektromagnetnog stresa.. u zavisnosti da li u organizmu imamo akutnu ili hroničnu problematiku. Detoksifikacijom pomažemo telu da se oslobodi akumuliranih slobodnih radikala i na taj način: poboljšavamo imuni sistem, poboljšavamo hormonalni odgovor, čistimo konektivna tkiva-mezenhim, usporavamo proces starenja i samim tim poboljšavamo opšte zdravstveno stanje.

Postoje mnoge kliničke studije sprovedene u praksi sa dokazanim kliničkim efektima, a za one koje žele više da znaju o Biokat MV aparatu, mogu da se informišu na sajtu:

www.bio-kat.de

Biorezonantni dijagnostičar i terapeut Zorica Kostre