Ilije Garašanina 22
11000 Beograd, Srbija
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 16:00
rsen
Call Centar:
011 635 0 635

Liver Life Plus

Liver Life +

Glavni sastojak Liver Life + je najpoznatiji i najaktivniji biljni čistač jetre, proizveden od jedne vrste čička - silimarin, koji ima najveći stepen aktivnosti u cilju detoksikacije jetre i celog organizma.

Rasterećivanjem jetre od toksina i nataloženih masnoća, kao i poboljšanjem funkcije jetre ima mnoge benefite na naš organizam, a kod gojaznih osoba ima izvanredan efekat na smanjenja telesne mase.

Šta doprinosi narušavanju celokupnog zdravlja, nagomilavanju viscelarnih masnoća i opterećivanju jetre?

Liver Life Plus

Neredovna i nepravilna ishrana

Liver Life Plus

Konzumiranje procesuirane hrane

Liver Life Plus

Preterano konzumiranje šećera, zaslađivača i slatkiša

Liver Life Plus

Prevelika konzumacija alkohola i pušenje

Liver Life Plus

Psihički stres i depresivna stanja

Liver Life Plus

Iscrpne dijete koje imaju "yo-yo" efekat

Liver Life Plus

Starenje organizma

Veći procenat viscelarnih masti, kao i nagomilavanje mogu da prouzrokuju gojaznost, insulinsku rezistenciju, dijabetes tip 2, kardiovaskularna oboljenja, čak i neke vrste kancera.

Liver Life + pomaže:

Sastav Liver Life+
Silimarin
Liver Life+

Čistač jetre

Moćni čistač koji detoksikuje jetru, kao i ceo organizam. Utiče na obnovu ćelija uklanjajući toksine koji se nalaze u jetri.

Liver Life+

Podizanje imuniteta

Zbog visokog procenta antioksidanasa, učestvuje u izgradnji imuniteta i otpornosti organizma od raznih bolesti.

Liver Life+

Snižavanje holesterola

Studije su pokazale da se korišćenjem silimarina uz pravilnu uravnoteženu ishranu, snižava nivo lošeg "LDL" holesterola i triglicerida.

Liver Life+

Prevencija dijabetesa

Konzumiranjem silimarina, nivo šećera u krvi - glikemija se drži pod kontrolom.

Liver Life+

Anti-aging efekat

Oslobađanjem od toksina, naše telo postaje zdravije, otpornije. Pored povoljnog efekta na srce, jetru i probleme poput povišenog holesterola i dijabetesa, povoljno utiče i na kožu, ublažavajući tragove starenja na koži.

Hrom pikolinat
 • Reguliše apetit
 • Smanjuje potrebu za slatkim
 • Učestvuje u metabolizmu UH
Polikosanol
 • Pomaže u regulaciji holesterola
 • Pomaže u smanjivanju masnog pojasa
Psilijum
 • Vlakna
 • Smanjuje apsorbciju masti
 • Reguliše crevnu floru
 • Hrani dobre bakterije
C Vitamin
 • Antioksidans
 • Poboljšava sintezu kolagena
 • Ojačava imunitet
Soya lecitin
 • Ubrzava proces gubitka masti

Ivana T.

"Pre dve godine sam postala pacijent centra za hrono ishranu dr Gifing. Izuzetno sam zadovoljna rezultatima, smršala sam 33 kilograma, izbegla sam terapiju insulinom, a trebalo je da započnem ovu terapiju tada. Uz hrono ishranu dr Gifing, rezultati su bili izvanredni, a Liver Life se pojavio baš u trenutku kada sam razmišljala o tome da li uopšte da nastavim sa bilo kakvom terapijom (jer su rezultati bili perfektni). Nisam nastavila raniju terapiju. Počela sam primenu preparata Liver Life ujutru i uveče, sokić je sjajnog ukusa i oduševljena sam, mada mi sada doktori u Centru za ishranu dr Gifing ograničavaju upotrebu livka (ja ga tako zovem), samo na ujutro, pre doručka. HbA1c je 4,8 (bio 9,9), vitamin D je 122 (referenca 75 od 250), ne znam koliki je bio ranije, nikad nisam merila..."

Aleksandar S.

"Po profesiji sam lekar, tako da sam izuzetno upućen u benefite i blagotvorne efekte koji Milk thristle ili mlečni čkalj (silimarin) ima po ljudski organizam. Upravo ta dragocena biljka je glavni sastojak proizvoda Liver Life, koji je odlična prirodna zamena za lekove protiv holesterola i za regeneraciju jetre.
Kako nam je jetre "prirodni filter" i kroz ovaj organ sve prolazi, jako je važno da dobro funkcioniše i da bude zdrava, oslobođena od toksina. Izuzetno je prijatnog ukusa i moram reći da su moji pacijenti jako zadovoljni rezultatima koje postižemo uključivanjem ovog proizvoda u terapiju. Hvala Vam na ovome!"

Ljubica R.

"Imala sam problema sa opstipacijom i otežanim pražnjenjem creva, Live Life mi je dostao pomogao da se vrati u normalu. Doktor mi je prepisao posle jela da uzmem, a rezultati su se videli posle par dana."

Poručite Liver Life+ na broj
011 635 0 635
ili putem forme