Ilije Garašanina 22
11000 Beograd, Srbija
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 16:00
rsen
Call Centar:
011 635 0 635

Rezultati hrono ishrane

Rezultati hrono ishrane

Decebel Tudor - “Od 86 do 68!

“Od 86 do 68!

"

Tokom proteklih par godina, bezuspešno sam pokušavao da se borim protiv proc..."

Pročitaj više...

B. Popović - 43 godine

Učiteljica

"

„Niko u mojoj okolini ne zna da sam pre četiri godine ušla u menopauzu. Imam jedno dete i nisam na sav glas objavila ovu glupu pojavu u životu. Ponekad me smaraju motivacio..."

Pročitaj više...

D.V.

"

Znala sam da ulazim u menopauzu nekoliko godina pre nego što je nastupila. Kada sam primetila prve znake, konsultovala sam ginekologa, koji mi je to i potvrdio na pregledu.

Pročitaj više...

Maja S.

54 godine

"

Ceo sam život bila zimogrožljiva i imala hladne ruke i noge. Leti sam oblačila džempere i jakne, a kad sam počela da gubim ciklus, pomislila sam da je dobro što sam najzad u&s..."

Pročitaj više...

Jelena M.

"

Htela bih ukratko da ispričam svoje iskustvo. Imam 49 godina i muža od 52. Zajedno smo dve ipo decenije i imamo troje već odrasle dece. U avgustu odlazimo na odmor i to je naš u..."

Pročitaj više...

Zorica S.

43 godine

"

Nažalost, preživela sam rat i sve što ide s tim. Bila su takva vremena. Verovatno je i to uticalo na moje hormone i na to što sam ostala jalova. Doktorka mi je uvek govori..."

Pročitaj više...

I.R.

47 godina

"

U menopauzu sam ušla sa 37 godina, nakon teškog razvoda i problema sa starateljstvom nad dvoje dece. Iako sam već neko vreme imala problema s ciklusom, prvi simptomi su bil..."

Pročitaj više...

Danica, 43 godine

Medicinska sestra

"

Već nekoliko godina, ja sam druga osoba. Postala sam depresivna, muče me strahovi u vezi s mojim i zdravljem moje dece, jednostavno neprekidno brinem o nečemu. 

Kada bi st..."

Pročitaj više...

Ana Ljubičić

48 godina, 3+ godine na terapiji bioidentičnim hormonima

"Himalaji na dohvat ruke
Oko svog 45. rođendana, ili malo pre toga, shvatila sam da se nešto ozbiljno menja u mom telu. Redovna noćna i povremena dnevna znojenja, pomešane e..."

Pročitaj više...

Ružica

37 godian, prodavac u parfimeriji

"Bila sam na hormonskim tretmanima da bih zatrudnela, a u januaru 2011. godine mi je ginekolog koji me je lečio rekao da je veoma neizvesna terapija i da uz ekstremnu stimulaciju hormonima m..."

Pročitaj više...

Suzana

"Od rođenja sam bila bucmasta, u razredu sam bila najkrupnija. Sa 24 godine imala sam 120 kg. Odlučila sam da smršam, i to uz lekarski nadzor. Mesec dana sam provela u bolnici, na posebnom..."

Pročitaj više...

Aleksandra S.

54 godine, računovođa

"Došla sam iz Austrije na odmor i rođaka me povela u Beograd na kompletan pregled i konsultaciju u ordinaciju dr Gifing. Moj problem je bio u visokom šećeru i holesterolu, iako nisam g..."

Pročitaj više...

Marija Dončić Vidaković

"„Dok tražim fotografije koje ću poslati Bobi za njen blog, želudac mi je u grču, glava me momentalno zabolela i na ivici suza sam. Prilazi mi osmogodišnji sin, baca pogled na fotograf..."

Pročitaj više...

Marijana S.

58 godina, profesor

"Samoicijanitvno sam tražila da se sa preparatom Liver Life, umesto šake lekova, koje koristim više od 10 godina, pokušam izboriti protiv velikog holesterola, povišenog pritiska, triglic..."

Pročitaj više...

Danilo M.

"Imam 56 godina, a od 45. godne sam imao povišen pritisak, ogroman holesterol i trigliceride, kao i veliku težinu. Moja žena je pacijent dr Gifing i insistirala je da i ja odem kod nje. Ka..."

Pročitaj više...

Mira G.

Učiteljica

"Na pregled sam otišla jer sam dobila rodjendanski vaučer od koleginica iz škole. Nisam se preterano oduševila, jer, iako sam poklon shvatila kao izraz dobronamernosti, ostala je gorčina..."

Pročitaj više...

Petar M.

43 godine, farmaceut

"Kad mi je majka rekla da je uplatila pregled za mene u anti aging centru, bio sam, najblaže rečeno, prebesan… U razgovoru sa njom sam joj pomenuo sve njene prethodne, potpuno bezuspešne..."

Pročitaj više...

Adrijana F.

"Moja sestra ima 23 godine i smanjenu inteligenciju, tokom godina je dobila preko 30 kg težine viška. To što se njoj dešavalo sam veoma teško preživljavala, nisam se dobro nosila sa tim..."

Pročitaj više...

G.S.

Sportski trener

"Pratio sam par godina rad dr Gifing, ne samo kroz štampu, već više i kroz rezutate koje su moji sportisti imali, a koji su počeli da praktikuju program ishrane. Iako sam završio fakulte..."

Pročitaj više...

Dragan M.

Farmaceut

"Po službenoj dužnosti sam imao obavezu da dam svoje stručno mišljenje o preparatu Liver Life, jer je proizveden u Americi. Sastav – dobar, primena -ok, poreklo – dobro, a onda sam..."

Pročitaj više...

Luka S.

"Sa težinom od 155 kg sam došao u Centar dr Gifing, imao sam 34 godine, osećao sam se jezivo, grozno, da ne tražim dalje reči. Najteže mi je bilo da se suočim sa masnoćama u predel..."

Pročitaj više...

M.T.

"Dovela sam sina M. T. koji ima 12 godina u centar dr Gifing. Na prvom pregledu je imao 98 kg, a dopunske analize koje smo na savet lekara u centru uradili, pokazale su da ima dijabetes i veo..."

Pročitaj više...

B.L.

"Imam 42 godine i do pre dve godine sam imao status – morbidno gojazan. Poneko je još i znao da sam dijabetičar i da moram piti statine, jer mi je holesterol bio preko 9, a trigliceridi o..."

Pročitaj više...

Ivana T.

47 godina, bivši dijabetičar

"Pre dve godine sam postala pacijent centra za hrono ishranu dr Gifing. Izuzetno sam zadovoljna rezultatima, smršala sam 33 kilograma, izbegla sam terapiju insulinom, a trebalo je da započn..."

Pročitaj više...

Ivana Stern

"Zovem se Ivana Stern, sa 23 godine sam iz malog grada na jugu Srbije, otišla u Nemačku i preko rodbinske veze sam dobila posao. Počela sam da radim po 16 sati dnevno. Ponekad i duže. ..."

Pročitaj više...

Rade Janković

"Pre dve godine, napisao bih sledeće: ja sam pred invalidskom penzijom, osećam se veoma loše, zdravlje mi je uništeno, gubitnik sam po svim tačkama. Imao sam 54 godine kad sam morao da ..."

Pročitaj više...

Marija S.

37 godina, Profesor

"Došla sam u centar da bih regulisala težinu i da bih se mogla pripremiti za vantelesnu oplodnju. Ginekolozii su rekli da moram da smršam, imala sam jednu bezuspešnu vantelesnu, a nisu ht..."

Pročitaj više...

V.R.

54 godine, Profesor, Beograd

"Nisam imala problem sa težinom, imala sam malo izražen “stomačić”, ali kad bih videla svoje drugarice, ja sam bila odlična. Kad sam napunila 48 godina, odjednom mi je prestao ciklus..."

Pročitaj više...

Mirjana D.

37 godian

"Visoka sam 161 cm i do 35 godine sam nagurala 120 kg, kad sam se morala izmeriti na sistematskom pregledu na poslu. Moja zaova bila u hrono centru dr Gifing u Beogradu i posle toga je mršav..."

Pročitaj više...

Ljiljana S

"Moja majka je dobila dijagnozu kancera debelog creva 2012., bila je na mnogim pretragama i na kraju su joj rekli da je kasno za hirurgiju, ali da se mora uraditi hemoterapija, što ona nije ..."

Pročitaj više...

Stevan P

"Neću mnogo da pišem. Bio sam na insulinskoj terapiji osam godina. 14 jedinica ujutru, takođe još dva puta u toku dana isto jedinica i malo više druge vrste uveče. Imao sam dijetu za..."

Pročitaj više...