Ilije Garašanina 22
11000 Beograd, Srbija
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 16:00
rsen
Call Centar:
011 635 0 635

Blog

Gemmo centar

Saradnja sa novootvorenim Gemmo centrom

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je otvoren „Gemmo centar“, prvo genetičko savetovalište u Beogradu.

Pročitaj više...

30.03.2018

Preokret banner

„Preokret“, knjiga Branislava Mitrovića golmana vaterpolo reprezentacije Srbije

Novi dijamant u našoj hrono biblioteci je „Preokret“ – autobiografija olimpijskog šampiona Branislava Mitrovića.

Pročitaj više...

28.08.2017

Dr-Lustig

Centar dr Gifing još jednom na visini zadatka

Centar za preventivnu medicinu i hrono ishranu dr Gifing ugostio je nedavno u srcu prestonice profesora dr Roberta Lustiga, čuvenog svetskog stručnjaka iz domena endokrinologije i pedijatrije i jednog od najpoznatijih istraživača na polju biohemije i metabolizma.

Pročitaj više...

05.07.2017

Mama i beba

Radionica – zdrava ishrana u trudnoći

Odgovarajuća ishrana pre, tokom i nakon trudnoće je veoma važna. Pravilnim kombinovanjem namirnica, biranjem namirnica po glikemijskom indeksu i baznosti unapređujemo zdravlje bebe i majke, zato je primena programa dr. Gifing idealna za zdravlje mame i bebe. Govorićemo o neophodnim nutrijentima za mamu i za bebu i njihov pravilan razvoj, kako u trudnoći tako i tokom dojenja i uvođenja nemlečne ishrane, takođe i kako prepoznati signale koje nam telo šalje.

Pročitaj više...

03.05.2017

Alergije

Uspešno tretiranje alergija novim metodama – BioKat

Biorezonantna terapija je neinvazivna metoda dijagnostike i terapije, u kojoj su integrisani elementi homeopatije, Kineske tradicionalne medicine, refleksologije i ostale empirijske metode lečenja i kombinovani sa modernom elektronikom i biofizikom. Cilj terapije je da se u organizmu regulišu biofizički kontrolni mehanizmi, stimuliše i pokrene imuni sistem. Klasična biorezonantna metoda je razvijena pre više od 35 godina od strane Nemačkog brilijantnog doktora Franz-a Morell-a i jednako talentovanog elektroinžinjera Erich-a Rasche-a.

Pročitaj više...

26.04.2017