Dr Gifing: Detox organizma pomoću pravilne hrono ishrane
Pretraga
Pretraga

Detox organizma pomoću pravilne hrono ishrane

Detox organizma pomoću pravilne hrono ishrane

Pacijent: Meni je bilo najvažnije poverenje, imao sam strašno veliko poverenje i ono što je mene oduševilo je da je to urađeno potpuno prirodnim putem bez ijednog leka. Otkad primenjujem program Dr Ane Gifing ja apsolutno nemam nijedan problem.

Doktorka: To nije dijeta

Pacijent: Naprotiv, jedem mnogo zdravije,  naučio sam da cenim i poštujem sebe i da odredim bez obzira na posao i stres izuzetno obimno jedem i ne ograničavam se ali ono što je za mene jedna od najboljih poruka, jednostavno kroz ovaj program ja sam upoznao sebe hemijski. Prosto sam shvatio šta mi smeta i šta mi izaziva tegobe.

Doktorka: Znate šta se desilo zapravo, očistili ste vaš organizam od svih onih namirnica koje niste dobro tolerisali koje su vam pravile neke toksine, verovatno ste i smanjenjem upotrebe šećera strahovito puno uticali i na moždanu aktivnost zato što je dokazana direktna povezanost, što manje šečera belog naročito u ishrani to je bolja memorija.

Pacijent: Mnogo se lakše spava, svežiji ste, jednostavno se prilagodite i to je sve bez ijednog leka, sve prirodnim putem, to su sve svakodnevne namirnice koje nalazite u prodavnicama pijacama i tako dalje, nema hemije nema prisile, ne vodite računa o nekim lekovima da li sam ga zaboravio, nema nasilja prema organizmu, jednostavno najnormalnije nova energija i nov duh