NOVO! Fructus čajevi dr Gifing: Good morning i Detox | Dr Gifing
Pretraga
Pretraga

NOVO! Fructus čajevi dr Gifing: Good morning i Detox

NOVO! Fructus čajevi dr Gifing: Good morning i Detox
0 12/11/2016

Detox i Good morning čajevi su:

  1. Jedinstvena mešavina lekovitog bilja skladnog ukusa
  2. Idealna zamena za kafu
  3. Odličan izbor za početak svakog dana

Čajevi Good morning i Detox u svom većinskom udelu sadrže koren đumbira i list zelenog čaja. Poznato je da ove komponente sadrže izrazito jake antioksidanse i ostale sastojke koji pomažu telu u borbi protiv slobodnih radikala, ubrzavaju topljenje masnog tkiva, imaju izrazito protiv upalno dejstvo, zaštitno deluju na funkciju jetre i unutrašnjih organa.

  • Čaj od đumbira se preporučuje kod svih oblika stomačnih problema, ublažava bolove reumatskog porekla, menstrualne bolove i glavobolje.
  • Zeleni čaj osim već dobro poznatih blagotvornih uticaja na organizam, deluje i kao regulator šećera u krvi. Zbog prisustva kofeina, može da posluži kao zdravija zamena za kafu.

cajevi_fb-post-04_960x540

Sastav naših novih čajeva

Good morning čaj sadrži list crvenog afričkog grma (Rooibos), sa najvažnijim sastojkom kvercetinom koji pomaže u prevenciji bolesti srca, dijabetesa i karcinoma. Polifenoli iz čaja zaštitno deluju protiv starenja, visokih vrednosti holsterola, regulišu krvni pritisak. List matičnjaka i nane imaju umirujući efekat na sistem organa za varenje i nervni sistem. Ginko i limunska trava takođe sadrže zaštitne antioksidativne materije i preventivno deluju protiv mikroorganizama.

Detox čaj zbog jakih diuretičkih svojstava deluje kao čistač organizma od nagomilavanja štetnih materija i viška vode, a služi i za izbacivanje mokraćne kiseline. Takođe pomaže kod probavnih smetnji, infekcija urinarnog trakta, a zbog savršenog izbora i odnosa komponenti lekovitog bilja, Detox čaj predstavlja nezamenljiv alkalizujući napitak za svako doba dana.

 

 

 

 

Posted in Blog by Admin