Naši proizvodi | Dr Gifing
Pretraga
Pretraga

Naši proizvodi


Naši proizvodi


Dr. Gifing hrono mix

frikom-article

Hrono mix

Hrono mešavina je namenjena za sve one koji žele zdravu i ukusnu hranu koja se lako i brzo priprema.
Špargla, zelena paprika, tikvice, prokelj, brokoli preporučuju se za ručak i večeru uz kombinaciju sa mesom ili ribom. Zeleno povrće sadrži vitamine i minerale koji su neophodni za normalno funkcionisanje organizma.

Preporučujemo hrono mix za ručak i večeru.

Dr. Gifing hrono kaše

_MG_2472

Hrono kaše

 

HRONO DORUČAK
Kaša slanog ukusa po jedinstvenoj recepturi dr Ane Gifing obogaćena vlaknima.  Preporuka je da se priprema sa vodom ili kiselim mlekom.

HRONO UŽINA
Kaša slatkog ukusa po jedinstvenoj recepturi dr Ane Gifing obogaćena omega-3 masnim kiselinama i vlaknima. Preporuka je da se priprema sa vodom, a mogu da ga konzumiraju i deca.

HRONO DETOX
Detox kaša po jedistvenoj recepturi dr Ane Gifing obogaćena antioksidantima, vlaknima i omega-3 masnim kiselinama. Preporuka je da se proizvod priprema sa vodom.

Liver life

liver-life

Liver life

Jedinstvenost ovog preparata čini, čak 11 sasvim prirodnih sastojaka dokazane aktivnosti koji ponaosob imaju sertifikate originalnosti koji potvrđuju kvalitet porekla i čistoće supstance.
Svaki od sastojaka deluje na određen segment metabolizma, sa rezultatima koji su brzi i lako merljivi.

Good morning i Detox čajevi

drgifing-5-1

Naši čajevi

Good morning čaj sadrži list crvenog afričkog grma (Rooibos), sa najvažnijim sastojkom kvercetinom koji pomaže u prevenciji bolesti srca, dijabetesa i karcinoma. Polifenoli iz čaja zaštitno deluju protiv starenja, visokih vrednosti holsterola, regulišu krvni pritisak. List matičnjaka i nane imaju umirujući efekat na sistem organa za varenje i nervni sistem. Ginko i limunska trava takođe sadrže zaštitne antioksidativne materije i preventivno deluju protiv mikroorganizama.

Detox čaj zbog jakih diuretičkih svojstava deluje kao čistač organizma od nagomilavanja štetnih materija i viška vode, a služi i za izbacivanje mokraćne kiseline. Takođe pomaže kod probavnih smetnji, infekcija urinarnog trakta, a zbog savršenog izbora i odnosa komponenti lekovitog bilja, Detox čaj predstavlja nezamenljiv alkalizujući napitak za svako doba dana.

Dr. Gifing hrono peciva

Naša hrono peciva

Ovaj jedinstven proizvod na našem tržištu, pripreman je po originalnoj  recepturi dr Ane Gifing u saradnji sa austrijskim lancem pekara Roggenart.

Veći deo u sastavu hleba zauzima ražano integralno brašno. Hleb poseduje i heljdino brašno, ovsenu kašu (od celog zrna ovsa), i raženo kiselo testo. Dopunski sastojci u tehnološki zanemarljivom procentu su pšenično integralno brašno, kvasac i so.
Sve navedene sirovine su kontrolisanog (uvoznog) porekla, vrhunskog kvaliteta (non GMO) i nisu tretirane pesticidima, što se danas smatra imperativom kada je zdrava hrana u pitanju.