Kompletan metabolički pregkled | Dr Gifing
Pretraga
Pretraga

Kompletan metabolički pregled


Kompletan metabolicki program


 

Ovaj program se preporučuje za prekomerno gojazne osobe. Osnova ovog programa je ista kao i kod Osnovnog metaboličkog programa, s tim što se ovde obavlja i metaboličko testiranje uz pomoć CCM express-a. Ovaj program daje idealne rezultate kod gojaznosti i svih postojećih metaboličkih sindroma.

  1. Merenje sastava tela na InBody analizatoru ( merenje traje oko 50 sekundi, meri se u donjem vešu, bez nakita. Trudnice i osobe sa  pejs mejkerom se ne mere!)
  2. Određivanje intolerancije na namirnice MORA aparatom koristeći  biorezonantnu  metodu (bez vađenja krvi). Merenje traje oko 40  minuta.
  3. Razgovor sa nutricionistom i lekarom.
  4. Dobijanje određene suplementacije, na osnovu vačih rezlutata.
  5. Dobijanje plana ishrane za naredni mesec
  6. Metaboličko testiranje na CCM Express kalorimetriji (ovo vrhunsko testiranje metabolizma traje 20 minuta)
  7. Po potrebi ultrazvučni pregled abdomena i štitne žlezde.
  8. Konsultacija sa lekarom i nutricionistom preko e-maila i telefona.

 

CCM express -aparat koji određuje bazalni metabolizam (zapravo metabolizam u stanju mirovanja) je jedinstven u celom regionu.  CCM Expressje  aparat, pomoću koga detaljno proučavamo metaboličko stanje organizma i koju tačno vrstu hrane ogranizam koristi za stvaranje energije. Ovaj pregled se radi kod svih gojaznih pacijenata ukoliko je metabolizam izuzetno smanjen, a ovo se već konstatuje pri pregledu sastava tela na In Body aparatu, takodje i kod osoba sa premalom težinom, kod kojih postoji povećanje metabolizma preko gornje granice.