Hrono dijeta i ishrana rezultati, pacijenti i njihovi rezultati | Dr Gifing
Pretraga
Pretraga

Hrono ishrana rezultati


Hrono ishrana rezultati


 

Aleksandra S.

Došla sam iz Austrije na odmor i rođaka me povela u Beograd na kompletan pregled i konsultaciju u ordinaciju dr Gifing…

..

Suzana R.

Od rođenja sam bila bucmasta, u razredu sam bila najkrupnija. Sa 24 godine imala sam 120 kg. Odlučila sam da smršam, i to uz lekarski nadzor. Mesec dana sam provela u bolnici, na posebnom režimu, i za to vreme skinula sam 17 kg. Po povratku kući, u narednih mesec dana, smršala sam još dva kilograma, a onda su počele muke…

Ružica, 37, prodavac u parfimeriji

Bila sam na hormonskim tretmanima da bih zatrudnela, a u januaru 2011. godine mi je ginekolog koji me je lečio rekao da je veoma neizvesna terapija i da uz ekstremnu stimulaciju hormonima mogu eventualno da očekujem da se pojave neke jajne ćelije, a tek onda da ih uzmu, pa onda da se obavi oplodnja, pa zatim da se vrate i onda da se čeka…

Stevan P, do skoro dijabetičar na insulinskoj terapiji

Neću mnogo da pišem. Bio sam na insulinskoj terapiji osam godina. 14 jedinica ujutru, takođe još dva puta u toku dana isto jedinica i malo više druge vrste uveče.

Imao sam dijetu za koju sam mislio da je najbitnija i najbolja za mene.

Ljiljana S.

Moja majka je dobila dijagnozu kancera debelog creva 2012., bila je na mnogim pretragama i na kraju su joj rekli da je kasno za hirurgiju, ali da se mora uraditi hemoterapija, što ona nije prihvatila.

Sve moguće veze sam potegla, ali moja je majka insistirala na tome da ne želi terapiju, jer je pročitala sve u vezi toga i shvatila da je procenat izlečenja minimalan, a tegobe prevelike.

Mirjana D. 37 g

Visoka sam 161 cm i do 35 godine sam nagurala 120 kg, kad sam se morala izmeriti na sistematskom pregledu na poslu.

Moja zaova bila u hrono centru dr Gifing u Beogradu i posle toga je mršavila neverovatno dobro, bez ikakve dijete i gladovanja, što je bio moj redovan status. Rekla mi je da pokušam (ja sam pokušala sve što sam znala do tada, ali bez rezultata, naprotiv)

V.R.

Nisam imala problem sa težinom, imala sam malo izražen “stomačić”, ali kad bih videla svoje drugarice, ja sam bila odlična. Kad sam napunila 48 godina, odjednom mi je prestao ciklus. Dva , tri meseca je bilo biće-neće biti i to je bilo to.

Nije mi bilo baš pravo, ali sam rekla sebi, pa ok, to su dobre godine za menopauzu.

Marija S.

Došla sam u centar da bih regulisala težinu i da bih se mogla pripremiti za vantelesnu oplodnju. Ginekolozii su rekli da moram da smršam, imala sam jednu bezuspešnu vantelesnu, a nisu hteli da rade ponovo dok se ne dovedem u “red”.

Imala sam insulinsku rezistenciju, policistične jajnike, problem sa štitnom žlezdom – Hašimoto i još neke dodatne bolesti.

Rade Janković

Pre dve godine, napisao bih sledeće: ja sam pred invalidskom penzijom, osećam se veoma loše, zdravlje mi je uništeno, gubitnik sam po svim tačkama.

Imao sam 54 godine kad sam morao da odlučim da idem u invalidsku penziju, bio sam dijabetičar, sa utvrđenim posledicama na nervima, promenama na očima, privatan život ne bih ni pominjao, jer je bio u rasulu.

Ivana Stern
Zovem se Ivana Stern, sa 23 godine sam iz malog grada na jugu Srbije, otišla u Nemačku i preko rodbinske veze sam dobila posao. Počela sam da radim po 16 sati dnevno. Ponekad i duže. Nikad nisam bila vitka, uvek sam bila “jaka“, kako u rukama, tako i u struku, a najmanje u nogama. Težinu od 79 do 80 kg sam imala već od 17. godine, što je za visinu od 167 cm prilično velika težina.
Ivana T. 47 godina, bivši dijabetičar
Pre dve godine sam postala pacijent centra za hrono ishranu dr Gifing. Izuzetno sam zadovoljna rezultatima, smršala sam 33 kilograma, izbegla sam terapiju insulinom, a trebalo je da započnem ovu terapiju tada. Uz hrono ishranu dr Gifing, rezultati su bili izvanredni, a Liver Life se pojavio baš u trenutku kad sam razmišljala o tome da li da uopšte nastavim sa bilo kakvom terapijom (jer su rezultati bili perfektni). Nisam nastavila raniju terapiju.
B.L.
Imam 42 godine i do pre dve godine sam imao status – morbidno gojazan. Poneko je još i znao da sam dijabetičar i da moram piti statine, jer mi je holesterol bio preko 9, a trigliceridi oko 7, ali čak i sa terapijom, jedva da sam imao dobre rezultate. Kad kažem gojazan, mislim na to da sam imao 187 kg, sa visinom od 177 cm.
M.T.
Dovela sam sina M. T. koji ima 12 godina u centar dr Gifing. Na prvom pregledu je imao 98 kg, a dopunske analize koje smo na savet lekara u centru uradili, pokazale su da ima dijabetes i veoma visoke transaminaze, videlo se da ima mnogo masnoća u jetri. Iako je nas roditelje mučilo pitanje njegove gojaznosti, njega takođe, kad smo videli loše rezultate, užasno smo se zabrinuli. Prijateljica koja mi je preporučila doktorkin centar za ishranu mi je rekla da je to jedna od najboljih ustanova za prevenciju bolesti.
Luka S.
Sa težinom od 155 kg sam došao u Centar dr Gifing, imao sam 34 godine, osećao sam se jezivo, grozno, da ne tražim dalje reči. Najteže mi je bilo da se suočim sa masnoćama u predelu grudi i stomaka (pošto je ovo anonimna ispovedaonica, mnogo mi je lakše da pričam o svemu) – imao sam masti u grudima kao žena, ali nikad nisam bio sa ženom, tako da ne znam koliko sam bio „obdaren“ u predelu grudi, recimo – 4 ili 5 u broju grudnjaka…
Dragan M. - farmaceut
Po službenoj dužnosti sam imao obavezu da dam svoje stručno mišljenje o preparatu Liver Life, jer je proizveden u Americi. Sastav – dobar, primena -ok, poreklo – dobro, a onda sam rešio, po prvi put da ovakav preparat (po sastavu mi se veoma dopao, bez ikakvih mogućih nuspojava) nabavim za moje roditelje. Oboje su imali povišen holesterol, trigliceride i šećer, koji je šetao gore dole (10, 13, 15). Nekoliko godina unazad su uzimali raznu terapiju, sa manjim ili većim uspehom.
G. S. - sportski trener
Pratio sam par godina rad dr Gifing, ne samo kroz štampu, već više i kroz rezutate koje su moji sportisti imali, a koji su počeli da praktikuju program ishrane. Iako sam završio fakultet za sport i imam veliko iskustvo u treniranju (i u inostranstvu), shvatio sam da imam nedostatak znanja i iskustva u osnovnom zakonu uspeha u sportskim rezultatima, kad je ishrana u pitanju.
Adrijana F.
Moja sestra ima 23 godine i smanjenu inteligenciju, tokom godina je dobila preko 30 kg težine viška. To što se njoj dešavalo sam veoma teško preživljavala, nisam se dobro nosila sa tim, iako je ona veoma dobra osoba, blaga je i potpuno naivna. Čula sam za program dr Gifing, odvela sam je u Beograd, uradila je sve testove. Najiskrenije sam mislila da sam uradila nešto dobro za nju, makar da je malo pokrenem u smislu poboljšanja njene ishrane, koja nije zdrava (pice uveče, hleb tokom celog dana, gricke, sladoledi, slatkiši)…
Petar M. 43 godine - farmaceut
Kad mi je majka rekla da je uplatila pregled za mene u anti aging centru, bio sam, najblaže rečeno, prebesan… U razgovoru sa njom sam joj pomenuo sve njene prethodne, potpuno bezuspešne pokušaje, da me „vrati u normalu”, jer niko, ama baš niko i ništa nije pomoglo da smaknem kilograme koje sam nakupio radeći po 18 sati dnevno, uz potpuni poremećaj ishrane.
Mira G. - učiteljica
Na pregled sam otišla jer sam dobila rodjendanski vaučer od koleginica iz škole. Nisam se preterano oduševila, jer, iako sam poklon shvatila kao izraz dobronamernosti, ostala je gorčina, obzirom da sam bila poznata kao „buca debeljuca”. Imala sam 27 godina i tridesetak kilograma više nego što bi trebalo. Otišla sam više iz radoznalosti, nego ideje da ću nešto promeniti u životu.
Danilo M.
Imam 56 godina, a od 45. godne sam imao povišen pritisak, ogroman holesterol i trigliceride, kao i veliku težinu. Moja žena je pacijent dr Gifing i insistirala je da i ja odem kod nje. Kako sam već probao razne tretmane i lekove, naravno da sam odugovlačio odlazak, ali je polako situacija postala lošija, jer sam dobio i srčane tegobe, oticanje zglobova i drugo. Otišao sam na pregled sa uobičajenim očekivanjima, kao i uvek do tada, da dobijem par saveta, merenje pritiska, odredjivanje dijete koju ću primeniti sledećih par dana (jer me dijete ne zanimaju) i slično, u svakom slučaju sam bio spreman na gubitak vremena i novca.
Marijana S. 58 godina - profesor
Samoicijanitvno sam tražila da se sa preparatom Liver Life, umesto šake lekova, koje koristim više od 10 godina, pokušam izboriti protiv velikog holesterola, povišenog pritiska, triglicerida i naročito, šećera, koji je čas veoma visokih vrednosti, čas je “umereno“ visokih vrednosti (u glavnom, od 7 do 12) …

Marija Dončić Vidaković
„Dok tražim fotografije koje ću poslati Bobi za njen blog, želudac mi je u grču, glava me momentalno zabolela i na ivici suza sam. Prilazi mi osmogodišnji sin, baca pogled na fotografije od pre nekoliko godina i pita: „Mama ko je ova teta?“ E sad su mi stvarno suze krenule. Rođeno dete me nije prepoznalo…