Ivana T. 47. godina, bivši dijabetičar | Dr Gifing
Pretraga
Pretraga

Ivana T. 47 godina, bivši dijabetičar


Ivana T. 47 godina, bivši dijabetičar


Pre dve godine sam postala pacijent centra za hrono ishranu dr Gifing. Izuzetno sam zadovoljna rezultatima, smršala sam 33 kilograma, izbegla sam terapiju insulinom, a trebalo je da započnem ovu terapiju tada. Uz hrono ishranu dr Gifing, rezultati su bili izvanredni, a Liver Life se pojavio baš u trenutku kad sam razmišljala o tome da li da uopšte nastavim sa bilo kakvom terapijom (jer su rezultati bili perfektni). Nisam nastavila raniju terapiju. Počela sam primenu preparata Liver Life ujutro i uveče, sokić je sjajnog ukusa i oduševljena sam, mada mi sada doktori u centru za ishranu dr Gifing ograničavaju  upotrebu livka (ja ga tako zovem), samo na ujutro, pre doručka. HbA1c je 4,8 (bio 9,9), vitmin D je 122 (referenca 75 do 250), ne znam koliko je bio ranije, nikad nisam merila, ali sam u centru dobila suplementaciju – D vitamin, 2000 jedinica svakodnevno)

 

(pismo dobijeno od gospođe koja nije naš pacijent)

 

Poštovanje!

 

Već nešto malo duže od godinu dana, hranim se po programu hrono ishrane i  skinula sam 40 kilograma do sada.

 

Telo mi se vidno preoblikovalo, dobilo struk…..

 

Pre nešto malo više od mesec dana sam otišla kod lekara da vidim u kakvom stanju mi je organizam nakon godinu dana hrono ishrane i dobijam zapanjujuće pozitivne rezultate. Trenutna masa mi je 140kg, (visina 167 cm) , obim struka 134 (s tim da struk nisam mogla izmeriti metrom od 150cm desetak godina unazad i da je pre godinu dana bio sigurno nekih 180, 190 cm).

 

Rezultati krvne slike su fantastični, samo sedimentacija je 17 s tim da mi je uvek bila preko 80, glukoza mi je 6,4 a holesterol 5.46, što mislim da je više nego idealno s obzirom na moju masu.

 

Jutros sam bila na ultrazvuku abdomena i moj lekar je ostao u čudu kako mi je salo postalo prozirno i kako su svi organi jasno vidljivi, pravilni i zdravi, bez masnih naslaga.

 

Zahvaljujem se na Vašem strpljenju dok čitate ovo i ZAHVALJUJEM SE što postojite i što sam Vas pronašla. Mnogo mi je pomoglo i iskustvo Vaših pacijenata, informacije na TV, iskustva sa Akademije debelih.

 
Srdačan pozdrav. S.R.