Dijabetes tretman, insulinska zavisnost i lecenje secera | Dr Gifing
Pretraga
Pretraga

Dijabetes tretman ishranom

Pobedite dijabetes uz pomoc hrono ishrane

Dijabetes je sistemski poremećaj metabolizma, koji se karakteriše povišenim nivoom glukoze u krvi usled smanjene sekrecije, ili smanjenog biološkog dejstva hormona insulina, odnosno u kombinaciji ova dva faktora.

Benefiti programa ishrane Dr Gifing

Iskustva pacijenata našeg Centra, potvrdila su da primenom programa ishrane i suplementacije dr Gifing kod osoba obolelih od dijabetesa dolazi do značajnog unapređenja zdravlja.

 Glikozilirani hemoglobin-HbA1C je bio u padu već nakon mesec dana od primene režima.

 Kod većine pacijenata smanjen je broj insulinskih jedinica, a mnogi su se oslobodili i oralnih antidijabetika.

 Posebno su uočljivi rezultati kod osoba koje pate od dijabetesa tipa 2, a koji je u najvećem broju slučajeva posledica nepravilne ishrane.

 Primenom programa ishrane dr Gifing, uspostavlja se bolja glikoregulacija i postiže metabolički balans, a sve to dovodi i do remodelacije siluete.

Šta program Dr Gifing uključuje

 

Rezultati pacijenata

Narocito su uocljivi rezultati kod osoba koje boluju od dijabetesa tipa 2 koji je najcesce posledica neprevilne israne. Primenom programa dr Gifing uspostavlja se bolja glikoregulacija, postize se metabolicki balans I dovodi do remodelacije siluete.

Dijabetes tip 2

Čuo sam za program pre više od godinu i po dana, i prvo sam probao sam na svoju ruku oko mesec dana a onda sam došao da se konsultujem sa vama.

Zavisnost od insulina

Imam 48 godina i 35 godina sam već insulin zavisnik i dijabetičar. Došla sam ovde, upoznala se sa čitavim programom, primenila ga uz svoju redovnu terapiju i iskustva koja sam dobila su fantastična. 

Problem gojaznosti i šećer

Mislim da je ovaj program neverovatan, nije mi jasno odnosno jasno mi je sve i po naučnom metodu ali toliko je jednostavan toliko je noramalan.

Dijabetes tip 2

Pre odlaska na banjsko lečenje tada mi je HBA1C bio 9,6. Pošto sam mesec dana pre toga bila na vašem režimu, u banji su mi izmerili 6,1. Pre nekoliko dana te vrednosti su 5,1.

Zakažite pregled još danas i stupite direktno u kontakt sa našim lekarima