Šta smo uradili 2016. i kakvi su naši planovi za 2017. godinu? | Dr Gifing
Pretraga
Pretraga

Šta smo uradili 2016. i kakvi su naši planovi za 2017. godinu?

Šta smo uradili 2016. i kakvi su naši planovi za 2017. godinu?
0 26/12/2016

Još jedna uzbudljiva godina je iza nas.
Godina zdravije dece. Godina ličnih pobeda i uspeha. Godina saradnje i partnerstva.

Jedan od najvažniji projekata ove godine na kojem smo dugo radili jeste stvaranje svesti o neophodnosti i pravilnosti zdrave ishrane kada su deca u pitanju. Osim svesti, stvorili smo specijalno savetovalište u okviru Centra koje se bavi decom, njihov ishranom ali i roditejima.

Kao krunu savetovališta dr Gifng kids, sa velikim ponosom smo predstavili i našu novu knjigu, vodič kroz dečju ishranu, Moj prvi zalogaj.

Osim brojnih predavanja, gostovanja u Školama roditeljstva i televizijskih nastupa na ovu temu, krenuli smo u “nemoguću misiju”  – počeli smo da kreiramo jelovnike predškolskim ustanovama, kao deo naše društvene odgovornosti.

Našu praksu i znanje smo aktivno i ove godine nadgradili stručnim obukama i kongresima u Budimpešti, Pragu i Nemačkoj, a dr Ana Gifing je najnovije svetske trendove u medicini pronašla u Tel Avivu.

Preventivna medicina kao imperativ u 2017.godini!

Planovi i ciljevi za narednu godinu jesu da nastavimo da se bavimo aktuelnim zdravstvenim temama i trendovima poput genetike i ishrane po genotipima, kao i hormonskim problemima. Kao lideri preventivne medicine u zemlji, otvorićemo i novu temu u narednoj godini  – odnos mikroba i mikroorganizama na celokupni metabolizam čoveka. 

Prateći svetske trendove u medicini, u našem Centru se mogu uraditi testiranja sastava oligoelemenata i teških metala na OligoScan-u, a sa BioKat-om možemo da uradimo pravu “magiju”. Biokat je trenutno najnapredniji biorezonantni aparat u oblasti medicinskog testiranja i terapije na tržištu.

Da se o zdravlju i preventivnoj medicini pristupa sve ozbiljnije, govori u prilog činjenica što smo ostvarili protekle godine korporativnu saradnju sa NIS-om, kao i sa Telenorom, mnogim bankama i osiguravajućim kućama, koji su želeli svojim zaposlenima, ali i klijentima da ponude zdravo sutra.

U našoj sada već velikoj porodici, pridružila su se dva nova člana – Centar u Sarajevu i Banja Luci.

Naši proizvodi

Protekla godina će ostati zapamćena kao godina druženja! Ostvarili smo saradnje, učestvovali u nastanku i dali našu stručnu podršku velikim kompanijama poput Frikoma, Fructusa i Metalca. Tržištu smo ponudili nove zdrave proizvode. Hrono Mix zelena mešavina je postala nezaobilazni prilog za ručak ili večeru.

Fructus/ drGifing čajevi Good Morning ili Detox nam požele dobro jutro svaki dan!

Kreirali smo paletu HRONO proizvoda sa Roggenart pekarama, da možete zdravo da doručkujete i kada ste napolju.

Dr Gifing kaše (doručak, užina i detox) su pronašli svoje mesto na tržištu kao zdrav zamenski obrok, ili dodatak uz obrok sa jedinstvenim i kvalitetnim nutritivnim sastavom.

Naša društvena odgovornost

U 2016. godini smo učestvovali u brojnim humanitarnim aktivnostima:

  • Bili smo na brojnim predavanjima i držali smo predavanja za trudnice i decu u školama roditeljstva.
  • Postali smo član kluba UNICEFA
  • Učestvovali smo u humanitarnoj akciji sakupljanja dečije odeće i opreme za sigurnu kuću
  • Učestvovali smo u koorganizaciji festivala „Od prvog obroka“
  • Počeli smo sa kreiranjem jelovnika vrtićima u Beogradu
  • Držali smo predavanja roditeljima u predškolskim ustanovama

U svemu ovome
vaša podrška i poverenje bili su od ključne važnosti, i zato…

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Srećni smo zbog 20.000 zadovoljnih korisnika kojima smo u protekloj godini otvorili vrata našeg Centra i odgovorili na pitanja, nedoumice i dileme.

Srećni smo zbog više od 300.000 članova naših grupa u kojima se svakodnevno razmenjuju recepti i ideje i daje podrška za korišćenje Programa dr Gifing.

U novoj 2017. godini, okrenite novi list i recite DA zdravom životu!

Budite srećni, zdravi, veseli i zadovoljni u narednoj godini 🙂

Dr Ana Gifing sa timom iz „Centra dr Gifing“

Posted in Blog by Admin